Moarte pe Nil film politist după un roman de Agatha Christie

 

Linnet Ridgeway a dus până acum o viața ca-n povești. Binecuvantată cu frumusețe, o avere enormă si un sot devotat, are tot ce și-ar fi putut dori. Dar, când proaspătul cuplu pleacă într-o croazieră pe Nil, nori de furtună încep să se adune. Fosta prietenă a lui Linnet, Jacqueline de Bellefort, îi urmărește pretutindeni.Are loc un atentat la viața bogatei moștenitoare, apoi sotul sîu Simon Doyle este împușcat. Linnet are toate motivele să își facă griji…

Un pistol, o crima ciudata, multi suspecti, o noua enigma de rezolvat pentru un pasager neobisnuit: Hercule Poirot.Carte in curs de ecranizare, cu Gal Gadot, Armie Hammer si Kenneth Branagh in rolurile principale.

Agatha Christie este cunoscuta în întreaga lume drept „Regina Crimei”. Hercule Poirot, cel mai celebru detectiv din romanele polițiste de la Sherlock Holmes încoace, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot si Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial si au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele si micul ecran.

 

Din aceeasi categorie:;