Kira Kiralina (2014) online film romanesc aventuri romantic criminale

lumea cu frumuseţile sale nu e decât o vrajmaşă înşelătoare, chipul ei adevărat iese la iveală când sufletul e îngenuncheat de dureri şi nevoi, abia atunci lumea apare aşa cum este: un enorm cimitir.” ….fragment din „Chira Chiralina” de Panait Istrati

nu poţi să treci prin lume ajungând să cunoşti ticăloşia, fără a te lăsa la rândul tău puţin câte puţin pervertit de ea. Nu poţi să cunoşti laşitatea, trândăvia, şiretenia, trădarea, fără a deveni tu însuţi puţin laş, puţin trândav, şiret sau trădător.

Acesta este drumul lui Dragomir, un visător, un idealist, un naiv fără pereche, care ajunge în cele din urmă vanzatorul de salep pe nume Stavru. Un pribeag şi un hoinar înţelepţit, un neasemuit povestitor, căci Stavru este naratorul evenimentelor, el se lasă ademenit, de tovarăşii de drum spre târgul de la Slobozia, să povestească istoria vieţii sale…”

Kira Kiralina este un film românesc online istoric romantic din 2014 regizat foarte misto  de Dan Pița. În rolurile principale joacă actorii Florin Zamfirescu, Iulia Dumitru, Ștefan Iancu, Corneliu Ulici și Iulia Cirstea. Scenariul este scris de Ioan Grigorescu pe baza unui roman de Panait Istrati.”

Din aceeasi categorie:;