Iată femeia pe care o iubesc – teatru radiofonic psihologic de Camil Petrescu

in urmatoarea piesa de teatru audio, iti vom sufla femeia pe care-o iubesti si-o vom inlocui cu o alta, de aceeasi marime….apoi vom astepta sa te indragostesti, pentru a-ti demonstra ceva care te va vindeca de boala iubitului…ei si tu acum, ce ?..ai rabdare daca vrei sa afli….asculta.

cu Radu Beligan, Gina Patrichi, Emil Hossu, Ion Marinescu, Toma Caragiu, Vali Voiculescu Peppino, Ileana Stana Ionescu, Lucia Mara, Ioana Casetti, Paul Nadolski, Dana Cosma, Nicolae Crisu, Titu Radulescu

„Intr-un sanatoriu de boli nervoase condus de profesor doctor Omu (ce vindecă de dragoste), un tanar arhitect idealist este internet de familie pentru că a încercat să se sinucidă, fiind aproape în pragul nebuniei din cauza dragostei sale imposibile față de o cântăreață de cabaret amorală care i-a respins iubirea cu brutalitate. Insa, printr-o bizara coincidenta, în sanatoriu lucrează sora geamănă a Bellei, Ana, care deși seamănă perfect, are o cu totul altă personalitate, fiind mai inteligentă, echilibrată, serioasă și blândă. Medicii sanatoriului fac un experiment și i-o prezintă lui Mihai pe Ana ca și când ar fi Bella, dar fără amintirea ultimilor ani – ea ar fi suferit o cădere care i-ar fi produs amnezie. Dar lucrurile se complică când se află cine este cu adevărat Ana…”

Din aceeasi categorie:;