Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea după creșterea inflației

Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea după creșterea inflației. Fostul premier Victor Ponta a lansat marți, 13 martie, un atac dur la adresa liderului Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, după ce rata anuală a inflaţiei, care măsoară evoluţia preţurilor de consum în ultimul an, a urcat în luna februarie la cel mai înalt nivel din iunie 2013.

“Acum trebuie să ne întoarcem la viață și problemele adevărate ale oamenilor!

Pentru că incompetența și minciunile din actul de guvernare nu pot să fie acoperite indiferent câtă propagandă faci la televizor, câte Congrese staliniste organizezi și câte povești sordide cu sexagenari îndrăgostiți de adolescențe care stau la evenimentele Partidului pe locul pe care ar fi trebuit să stea Iliescu, Năstase, Geoană sau Ponta!

Problema economică din ce în ce mai acută este dublată de creșterile catastrofale de cheltuieli bugetare (în 2017, minus 5 miliarde euro – în 2018, deja mai rău), de miliardele de euro pierdute prin importurile suplimentare (în 2017, 13 miliarde de euro diferență – în 2018, deja mai rău), anihilarea investițiilor publice, absorbție de fonduri europene sub 5%, după 4 ani din noul exercițiu financiar, dezastrul din sănătate, haosul din educație… ah – și cum ne tot organizăm să sărbătorim Centenarul până trece anul 2018 de tot!

Chiar și cei mai mari adversari recunosc faptul că Guvernele PSD “Năstase” și “Ponta” au gestionat bine țara, din punct de vedere economic și social / chiar cei mai înfocați susținători ai PSD recunosc (mai timizi, dar convinși) că Guvernele Dragnea 1 ( Grindeanu), Dragnea 2 (Tudose) și Dragnea 3 (Dăncilă) au mers din rău în mai rău, înlocuind competența și eficiența cu o obediență absurdă față de Președintele PSD și față de oameni săi care conduc de fapt Guvernul (Darius Vâlcov și Sevil Shaideh) “, a scris – printre altele – Victor Ponta, pe Facebook.

Institutul Naţional de Statistică (INS) a anunțat, tot astăzi că rata anuală a inflaţiei a crescut, în luna februarie a acestui an.CITEȘTE ȘI…

Leave a Reply

Comentezi ?!

avatar
  Subscribe  
Notify of
Cauta
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type