Pe viață și moarte – teatru radiofonic comedie tragică sentimentală de John Galsworthy.

George Mărutză, Dina Cocea, Vasilica Tastaman, Ion Lucian,, Nicu Dimitriu, Nicolae Sireteanu, Septimiu Sever, Marieta Deculescu, Puiu Hulubei, Neli Nicolau Ștefănescu, Dumitru Onofrei, Alexandra Pascu, Matei Alexandru, Mircea Anghelescu, Sorin Balaban.

Povestea a două familii foarte diferite din Anglia rurală imediat după sfârșitul Primului Război Mondial. Squire Hillcrist locuiește în conacul în care familia sa a trăit de generații întregi. El are o fiică, Jill, care este în adolescența târzie și o soție, Amy, precum și servitori și chiriasi, reprezentand un tip „old money”, adica un boier, deși finanțele sale sunt acum la un nivel redus. Cealaltă familie este Hornblowers „new money”, adica parveniti, condusa de un bogat industrias care intenționează să înconjore moșia Hillcrist cu fabrici.

oamenii pot rabda atatea esecuri si neimplinari ..si sa porneasca lupta pe viata si pe moarte pentru un nimic, fara legatura cu asta, va prezentam o piesa de teatru radiofonic dupa o carte de John Galsworthy, cel care a scris Forsyte Saga

Din aceeasi categorie:;