Mesajul din sticlă film dramă romantică

 

Mesajul în sticlă este o formă de comunicare care constă în punerea în valurile mării a unei sticle (bine etanșată cu dop, pentru a nu pătrunde apa în ea, ca să poată pluti) în care este pusă o hârtie pe care este scris un mesaj.

Pentru mesaj este indicată utilizarea unor culori care să reziste ani de zile la efectul de decolorare al razelor de soare.

 

 După un divorț deloc ușor, Theresa Osborne (Wright Penn) își face de lucru încercând să-și crească cât mai bine fiul și lucrând ca documentarist la ziarul Chicago Tribune. Își construiește imaginea unei femei pe care sa te poți baza, hotărâtă, calmă, încercând să ascundă dezamăgirea pe care i-a produs-o relația nereușită cu soțul ei, și se hotărăște să nu se mai lase niciodată rănită.

Într-o scurtă perioadă de singurătate, când fiul ei era plecat în vacanță la tatăl său, Theresa descoperă, în timpul unei plimbări pe plajă, o sticlă în care se afla o frumoasă scrisoare de dragoste, semnanta „G”. Emoționată, Theresa se hotărăște să îl caute pe autor.

Îl descoperă departe, în Carolina de Nord, în persoana unui constructor de iahturi, Garret Blake (Kevin Costner). De la moartea soției sale, Garret a dus o viață solitară, singura persoană pe care a acceptat-o în preajma sa fiind tatăl său, Dodge (Paul Newman).

Întâlnirea celor doi suferinzi din iubire le va aduce alinare, căci Theresa îl va învăța pe Garret să trăiască din nou, iar el o va învăța să aibă iar încredere. Și împreună vor redescoperi dragostea.

 

Sursa 2

http://vidmoly.me/w/22o388f5tcpi

 

Din aceeasi categorie:;