Furtuna de William Shakespeare teatru la microfon

O furtună naufragiază Antonio, Alonso, regele orașului Napoli și fiul său Ferdinand pe o insulă, în timp ce se întorc de la o nuntă. Furtuna a fost provocată de Prospero, un vechi vrăjitor care a fost exilat pe insulă cu fiica sa, Miranda, din Milano, cu mulți ani în urmă, când frații lui l-au trădat. El este hotărât să se răzbune pe frații săi pentru trădarea lor. Ferdinand este separat de tatăl său și se crede că este mort, dar el intră în Miranda și Prospero în timp ce se rătăcește pe insulă. Se îndrăgostește imediat de Miranda, care face parte din planul lui Prospero. El pretinde inițial că se opune uniunii. Prospero, asistentul supranatural, Ariel, începe să joace trucuri asupra regelui și a bărbaților săi în timp ce se rătăcesc pe insulă.

Prospero aranjează să apară un banchet fantomă și să dispară brusc în fața lui Alonso, Antonio și a bărbaților lor. Ariel apare ca o harpă și declară că Alonso, Antonio și Sebastian au fost aduse pe insulă pentru a fi pedepsiți pentru ceea ce au făcut lui Prospero. Bărbații sunt lăsați complet înspăimântați, iar apoi Prospero îi încarceră.

Prospero acordă în cele din urmă consimțământ pentru ca Miranda și Ferdinand să se căsătorească. Apoi se simte rău pentru faptul că îl întemnițează, așa că îi spune lui Ariel să-i aducă, astfel încât să-și poată îndeplini vraja finală. Își dezvăluie identitatea. Alonso își cere scuze și este ușurat să descopere faptul că Ferdinand este în cele din urmă viu, și angajat în Miranda. Prospero propune ca toți să se întoarcă la Milano pentru nuntă, unde se va pensiona și el. Nava este reparată în mod magic, iar Prospero cere publicului să-l elibereze cu aplauzele.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Other Channels

Comentează !

Please Login to comment
avatar
  Subscribe  
Notify of

Din aceeasi categorie...