Stufat din coaste de miel și carne cu os

LaTimp Forums LaTimp in bucatarie retetele noastre inedite Stufat din coaste de miel și carne cu os

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Elia 2 weeks, 4 days ago.

  • Author
    Posts
  • #20498

    Keymaster
    Offline
    Topics: 1409
    Replies: 911
    Been thanked: 28 times

    Încă un fel de mâncare ce nu ar trebui să lipsească de pe masa noastră de Paște.

    Stufatul de miel din coaste.

    Ce ne trebuie?

    – 750 g coaste de miel și carne cu os

    – 8 legaturi de ceapă verde

    – 5 legături de usturoi verde

    – 2 linguri de bulion

    – 100 ml ulei

    – sare  și piper

     

    Cum preparăm ?

    Punem uleiul la incins (la foc moderat) și le prăjim pe toate părțile

    Le scoatem după ce se va fi prăjit și călim ceapa și usturoiul tăiate pe lungime ca niște bastonașe (sticks) de 4-5 centimetri;

    După ce s-au inmuiat se presară sare și piperul, se pune bulionul pe care l-am „desfăcut” în apă (cam 1 litru jumatate de apă);

    Se lasă la fiert să scadă;

    Se ia o tava mai adâncă pe care așezați carnea, sosul de ceapă și usturoi scăzut și se dă la cuptor circa 30 de minute.

    E gata când e rumenit.

    Sărbători liniștite și îmbelșugate!

     

You must be logged in to reply to this topic.

Cauta
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type