Dupa-amiaza unui tortionar (2001) online hd film romanesc

tortionarii tortureaza oameni…ei fac treaba murdara a sefilor si au o predilectie, o predispoztie catre sadismul rece obiectiv, fara ca mintea lor sa se incurce in intrebari filozofice ori spirituale, sunt cumva evoluati fata de majoritate pentru ca se pot descurca in aproape orice situatie fara a le ramane urme de regret sau pareri de rau …tortionarul, calaul, face ce trebuie sa faca, si atat, cineva trebuie s-o faca si pe-asta, si de ce nu el ? …e doar o meserie oarecare, isi zice el, si merge mai departe …iata o zi fictionala, dar totusi create pe marturia unui tortionar real ce a povestit cam cum isi petrece el viata si cam cum gandeste despre el insusi si despre lume …..

Gheorghe Dinică – Franț Țandără Radu Beligan – profesorul Ioana Ana Macaria ca jurnalista Coca Bloos ca soția lui Franț Dorina Chiriac – comisarul Șerban Pavlu ca Ticuța Florin Roată ca tatăl Cristina Agachi ca mătușa Marius Radu ca Franț copil Loredana Ștefan ca sora lui Franț

După-amiaza unui torționar din 2001 este un film online biografic românesc scris și regizat de Lucian Pintilie. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Gheorghe Dinică și Radu Beligan. Filmul a fost nominalizat la Leul de Aur pentru cel mai bun regizor și la Premiul Marcello Mastroianni.
(Visited 1056 times, 3 visits today)
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bulan

kkt de film romanesc ! telefonul ala m-a disperat !!!!!!!

Elia

Me mi-a placut. Poate ca nu e cel mai bun film romanesc post-decembrist, dar Dinica face din rahat bici si da o anume originalitate scenariului.

Dracula

N-ai inteles nimic deci. Nu trebuie sa placa la oricine. 🙂

Elia

Am înțeles că și ești un torționar și nu poți să-ți faci treabă că te chinuie țârâitul telefonului.

Din aceeasi categorie...

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x