1 2 3 684

Mesaje de Sfântul Gheorghe – urări și felicitări de Sfântul Gheorghe 2018

Mii de creștini ortodocși și catolici din lumea întreagă prăznuiesc, pe 23 aprilie, una dintre cele mai importate sărbători, iar prietenii și familiile sărbătoriților caută mesaje de Sfântul Gheorghe – urări și felicitări e care le trimită celor dragi.

Cu această ocazie, transmitem și noi, din suflet, cele mai frumoase gânduri celor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

Așadar, Sfântul Gheorghe este sărbătorit pe 23 aprilie, de Biserica Ortodoxă şi Biserica Romano-Catolică. Află ce tradiții trebuie să respecți, în această zi, ca să ai sănătate și noroc.

În această zi, peste un milion de români îşi serbează onomastica de Sfântul Gheorghe. Tu știi care sunt derivatele de la acest nume? Sau de ce stau fetele goale, între lumânări aprinse, în această zi?

Dacă nu aveți timp sau pur și simplu nu găsiți inspirație, iată câteva mesaje de Sfântul Gheorghe cu care nu veți da greș.

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru familie

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

„În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!”

„Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!”

„La mulţi ani ! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.”

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru persoana iubită

„Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit.”

„Dragă Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!”

„La mulţi ani Georgiana! Ceea ce îţi doreşti să şi se îndeplinească şi să fii iubită!”

„Liliac înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Gheorghe!”

„Fie ca începând cu aceasta zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, sa ai doar zile însorite și pline de bucurie. La mulți ani”

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru prieteni

„La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!”

„La Multi Ani, Gheorghe, și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.”

„Dragă George, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!”

„Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.”

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani”

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru șefi

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! ”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

Urări inedite în versuri de Sfântul Gheorghe

„Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viață numai flori,

Noroc și bucurie!

La Mulți Ani, Gheorghe!”

„Casa plină de bucate

Dragoste pe săturate

Bani la greu

Noroc cu carul

La mulţi ani şi sus paharul!”Citește

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC, 22 aprilie 2018

Duminică, 22 aprilie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce joi, 19 aprilie, Loteria Romana a acordat 16.707 câştiguri în valoare totală de 1.708.793,13 lei.

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC. Report record la Joker: peste 4 milioane de euro/ La Loto 6/49, report de 1,3 milioane euro

Numerele extrase duminică 22 aprilie 2018:

Loto 6/49: 14 18 39 21 45 29

Joker: 6 31 7 3 12 + 7

Loto 5 din 40: 20 21 9 6 15 14

Noroc: 7 9 3 6 7 7 2

Super Noroc: 1 2 2 8 3 5

Noroc Plus: 8 3 3 2 5 9

JOKER, cel mai mare report dn istoria acestui joc

La categoria I a jocului Joker, se înregistrează cel mai mare report din istoria acestui joc: peste 19,58 milioane lei (peste 4,2 milioane de euro).

În cazul În care s-ar câştiga, acesta ar fi cel mai mare premiu din istoria acestui joc.

 

22 aprilie 2018 a fost cea mai fierbinte zi de aprilie din istorie, în România

22 aprilie 2018 a fost cea mai fierbinte zi de aprilie din istorie, în România, după ce s-au înregistrat 30 de grade Celsius la Calafat (la umbră). Capitala a fost şi ea aproape, cu 29 de grade Celsius. Doar că aceste temperaturi, mai mari cu 10 grade decât cele normale pentru această perioadă, reprezintă un adevărat semnal de alarmă, privind  încălzirea globală.

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) spun că episodul fierbinte va mai continua, şi va atrage alte fenomene extreme.

„Temperaturile ridicate în zilele următoare ce vor caracteriza o vreme cu mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă averse, descărcări electrice, izolat posibil şi căderi de grindină”, a precizat Oana Păduraru, meteorolog ANM, citată de Digi 24.

Nisipul de la malul mării atingea foarte ușor, azi, temperatura de 30 de grade Celsius. Află cum va fi vremea în minivacanța de 1 mai 2018, mai ales pe litoral, când sunt aşteptaţi cel puţin 50.000 de turişti.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 aprilie aduce temperaturi de vară, dar și unele averse.

“Vor fi temperaturi ridicate în continuare în majoritatea zilelor şi în cea mai mare parte a ţării. Cele mai mari valori, care vor merge până în jurul a 30 de grade Celsius, le aşteptăm în Oltenia şi Muntenia marţi după-amiaza, cel mai posibil joi şi vineri. Ziua de marţi, cu excepţia Olteniei şi a Munteniei, va aduce înnorări destul de accentuate, averse, tunete, fulgere, posibil grindină şi cantităţi de apă însemnate în majoritatea zonelor. Nu excludem astfel de fenomene nici pentru sudul ţării, însă pe spaţii mai restrânse, şi care vor apărea doar în orele serii”, a precizat pentru Agerpres Teodora Cumpănaşu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).CITEȘTE ȘI… Actorul Verne Troyer a murit, la 49 de ani. Cunoscut graţie rolului din seria de filme “Austin Powers” 

Circulaţia pe Transfăgărăşan e oprită după incendiul de la Cetatea Poenari

Potrivit sursei citate, se estimează ca traficul să fie reluat în condiţii normale în cursul dimineţii de luni, 23 aprilie, în jurul orei 08.00.

Un incendiu de vegetaţie s-a produs duminică, 22 aprilie, în zona cetăţii Poenari, pe Transfăgărăşan, în comuna Arefu, județul Argeș, fără să fie înregistrate victime. Totuși, după izbucnirea incendiului, 50 de turişti care se aflau pe scările de acces către cetate, precum şi alţi 10 de la baza muntelui au fost evacuaţi.

Un elicopter de la Iaşi a fost solicitat pentru stingerea focului, au anunţat reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, citați de Agerpres.

Conform aceloraşi surse, incendiul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi, la faţa locului fiind trimise mai multe autospeciale şi zeci de pompieri, cărora li s-au alăturat şi jandarmi.CITEȘTE ȘI… FOTO/ Un prahovean și-a săpat casă într-o stâncă. Cum arată „locuința” 

Blocuri de locuinţe, de 20 de etaje, în inima cartierului Pipera Sud

Un proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism pentru blocuri de locuinţe pe bulevardul Dimitrie Pompeiu a trecut de votul consilierilor generali. Complexul rezidenţial va ocupa aproape 10 mii de metri pătraţi şi va presupune construcţia unor imobile de locuit de 20 de etaje.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism este unul dintre primi paşi în vederea obţinerii autorizaţiei de construire. Proiectul apartine societatii Arkade Development S.A., care are sediul social în complexul rezidenţial Paradisul Verde din comuna Corbeanca, judeţul Ilfov.

Proiectul presupune, în primă instanţă,  contopirea a cinci adrese poştale cu o suprafaţă totală de 9.494 de metri pătraţi. Potrivit Planului Urbanistic Zonal “Închidere Inelul Median de Circulație la zona Nord”, din această suprafață aproximativ 700 de metri pătraţi vor fi rezervaţi pentru realizarea străzilor iar regimul maxim de înălţime admis este de P+20E, respectiv maximum 75 m. Potrivit Regulamentului Local de Urbanism, ansamblul “de locuințe colective și funcțiuni complementare” ar urma să fie condiţionat de amenajarea și întreținerea corespunzătoare a unui spațiu verde cu suprafața de cel puțin 30% din suprafața totală a parcelei aferentă proiectului. Dacă va primi autorizaţia de construire, complexul rezidenţial ar urma să fie ridicat în dreapta zonei de întoarcere a tramvaielor 16 şi 36.

Boom rezidenţial, în Pipera Sud

Potrivit imobiliare.ro, în această zonă sunt şase proiecte rezidenţiale, care adună aproape 6.500 de locuinţe. Printre acestea se numără alte 47 de imobile în stadiu de proiect sau finalizate, cu destinaţia de locuit. Fie că se află în inima cartierului de afaceri, fie că se află la graniţa acestuia, blocurile vin cu o ofertă variată. De la apartamente de două camere, la penthouse-uri cu suprafeţe generoase pe două niveluri pentru orice gust. Dar nu şi pentru orice buzunar. Preţurile medii în zonă variază între 1.131 de euro şi 1.455 de euro pentru un metru pătrat construit.


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail salvatipipera@libertatea.ro

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

#salvatipipera | Sensuri unice în cartierul Pipera. Cum ar putea fi reconfigurată zona, cu investiții minime – VIDEO

#salvatipipera | Cum se vede de la înălțime “dezastrul” din Pipera Sud / VIDEO

Raed Arafat vrea anchetă după accidentul de rafting din Defileul Jiului

Raed Arafat vrea anchetă după accidentul de rafting din Defileul Jiului. Unul din motive este legat de faptul că la locul producerii accidentului, în urma căruia instructor de rafting a murit, nu a fost trimisă ambulanţă din cea mai apropiată localitate.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat va declanşa o anchetă în cazul morţii bărbatului care a căzut dintr-o barcă, în râul Jiu, când făcea rafting. Motivul anchetei este acela că, deşi accidentul a avut loc la 14 kilometri de Petroşani, ambulanţa a fost trimisă de la Târgu-Jiu, adică de la o distanţă de peste 30 de kilometri, potrivit Mediafax.

Şeful Ambulanţei Gorj spune că salvarea a fost trimisă de la Târgu-Jiu, deşi Petroşaniul e mai aproape, deoarece în caz contrar s-ar fi pierdut timp. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Gorj şi salvamontiştii au mai explicat că persoana care a anunţat la 112 producerea accidentului nu a explicat corect locul.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi, a declarat, pentru Mediafax, că apelul la 112 a fost primit la ora 13.26, iar ambulanţa a plecat de la Târgu-Jiu la 13.27 şi a ajuns la 14.15. Când Ambulanţa a ajuns la locul accidentului, nu a putut interveni, pentru că victima era pe partea cealaltă a râului. Din acest motiv, s-a apelat la pompieri.

“Apelul pe 112 când a fost făcut s-a specificat că victima este pe malul Jiului, pe partea cu drumul, deci a fost o inducere în eroare. Dacă se spunea corect, pompierii ar fi ajuns în acelaşi timp cu ambulanţa”, a spus managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, potrivit sursei citate.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, Călin Dumitrescu, a declarat că la dispeceratul din judeţul Hunedoara nu a fost redirecţionat niciun apel pentru salvarea victimei.

Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea din 22 aprilie 2018

Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea din 22 aprilie 2018 sunt cele emise în data de 21 martie 2018, cu o valoare de 38 de lei. Acestea au ieşit câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale organizată duminică, 22 aprilie.

Tot astăzi, Loteria Română a organizat noi trageri LOTO duminică, 22 aprilie, fiind extrase numerele câştigătoare la Loto 6/49, Noroc, Loto 5/40 și Super Noroc, Joker și Noroc Plus. Vezi rezultatele tragerii Loto 6 din 49 din 22 aprilie 2018!

Revenind la extragerea bonurilor fiscale de astăzi, la ea au participat bonurile emise între 1 şi 31 martie 2018, conform unui unui comunicat al Ministerului Finanţelor Publice, citat de Agerpres.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.CITEȘTE ȘI… Melania Trump se pregăteşte pentru prima cină de stat pe care o găzduiește la Casa Albă. Ce cadouri le va oferi soților Macron 

Tribut emoţionant. O biserică din Utrecht a bătut clopotele în ritmul unor piese Avicii. VIDEO

Reprezentanţii unei biserici din Utrecht au sincronizat clopotele lăcaşului de cult astfel încât au reuşit să reproducă trei dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Tim Bergling. Este vorba despre hiturile “Wake Me Up,” “Without You” şi “Hey Brother”.

Tribut emoţionant. O biserică din Utrecht a bătut clopotele în ritmul unor piese Avicii. VIDEO

Rezultatul a fost unul incredibil, un tribut original adus unuia dintre cel mai apreciaţi muzicieni ai ultimilor ani.

Tim Bergling s-a stins din viaţă la vârsta de 28 de ani în timp ce se afla în vacanţă în Oman. Cunoscut sub numele de scenă Avicii, acesta avea de mai mulţi ani probleme de sănătate.

Puteţi urmări în videoclipul de mai jos momentul incredibil din Utrecht! 

 

 

Poveștile de succes ale celor mai cunoscuți români de pe Instagram

Sunt tineri, ambițioși, muncesc mult, fac bani și nu au doar un singur job. Cam așa pot fi caracterizați oamenii care se află în spatele unor conturi de Instagram cu zeci de mii de followeri. În weekend, cei mai buni dintre ei și-au dat întâlnire la InstaFestival, un eveniment organizat la Dumbrava Vlăsiei, lângă București. Sunt rare momentele în care starurile din online se întâlnesc pentru a socializa, dar toți cred că acestea sunt cele mai importante momente pentru că au posibilitatea să se cunoască mai bine, dincolo de pozele frumoase de pe Instagram. Am stat și noi de vorbă cu ei, mai exact cu patru dintre cei mai apreciați creatori de conținut de pe această rețea de socializare. Carmen Negoiță, Mihaela Sava, Radu Niță și Dan Posea au muncit în ultimii ani pentru a strânge un număr impresionat de urmăritori. Temele pe care le abordează sunt diferite: lifestyle, cooking, turism și acțiuni interese de promovare a României.  Iată poveștile de succes ale celor mai cunoscuți români de pe Instagram. 

Puterea fotografiei pe Instagram

Dintre cei patru tineri pe care i-am intervievat, Carmen Negoiță are cei mai mulți urmăritori pe Instagram, pe 70.000. Face parte acum din categoria oamenilor puternici din online, care pot influența deciziile fanilor săi prin puterea exemplului personal. Totuși, Carmen spune că nu își dedică tot timpul activității de pe această rețea de socializare.

”Sunt un blogger de lifestyle și nu doar atât. Îmi place mie să spun că am mai multe joburi, un alt job este funcția de mamă, iar celălalt este un restaurant cu mâncare sănătoasă. Treaba aceasta cu Instagramul a început să ia amploare acum trei ani și a reușit să crească foarte, foarte mult. A devenit, cred eu, o platformă mult mai importantă ca Facebook. Eu pun poze de lifestyle pentru că nu pun doar de fashion, pun și de travel, beauty, toate locurile în care merg, cu ce mă îmbrac, ce descopăr, ce produse noi, absolut tot ce fac în viața de zi cu zi încerc să postez și pe Instagram, bineînțeles, în măsura în care permite și timpul”, spune Carmen, care explică că există și oameni care nu agreează postările sale, dar ne povestește că a învățat să gestioneze și mesajele negative.

De când postează fotografii pe Instagram a aflat că naturalețea este drumul spre succes.

”Pozele reale au succes. Sunt oameni care își prelucrează excesiv pozele, dar e important să pui puțină lumină, puțin contrast, să faci puțină prelucrare, dar o prelucrare ușoară, nu să-ți modifici trăsăturile total. Pozele să fie cât mai naturale, în timp real, din locurile în care mergi”, susține Carmen Negoiță

Un cont cu peste 70.000 de urmăritori îi aduce și venituri în plus. Se poate și mai bine, spune Carmen.

”Fac și bani din asta. Poate să fie un business în momentul în care îți dedici foarte mult timp. Sunt bloggeri care fac asta full-time și fac destul de mulți bani. Eu fac bani, dar nu pot să spun că am atins capacitatea și să fac constat bani din asta. Poți să faci bani în momentul în care ești real, în momentul în care ești veridic, în momentul în care oamenii te plac și își găsesc inspirație în ceea ce tu și în ceea ce spui, și se inspiră de la noi, folosind ceea ce noi le recomandăm.”

Spre deosebire de Carmen, Mihaela Sava, cunoscută pe Instagram sub numele de @prajiturela, are un cont mai mic, dar în continuă creștere. Ea se dedică gătitului. Nu are un restaurant, tot ce fotografiază face în bucătăria de acasă sau acolo unde este invitată. A devenit celebră pentru felul în care arată prăjiturile sale.

”Nu i-am dat așa de mult credit la început. Am spus că e un loc în care pui poze. Apoi am descoperit cât de important este să arate bine feed-ul asta de Instagram și nu știu dacă pare că se muncește sau nu, dar se muncește foarte mult. Dacă vrei ca feed-ul tău să arate bine, ca publicul tău  să aibă ce vedea, atunci de mult de muncă. Sunt oameni care pun poze la întâmplare, am făcut și eu asta la început. Acum recunosc că le pun foarte calculat. (…) Locul în care gătesc este o bucătărie care are o lățime de doi metri și ceva și o lungime de patru metri, acasă la mine, Gătesc pentru mine și pentru soțul meu sau pentru prieteni, când vin la masă”, ne povestește Mihaela.

Nu este un bucătar profesionist pentru că face asta mai mult în timpul liber, de profesie este traducător profesionist de limba maghiară. Spune că a învățat în timp secretele Instagramului.

Folosesc un filtru. Trec fiecare poză printr-un filtru, un filtru dintr-o aplicație, pentru ca toate pozele să fie unitare, prietenoase cu ochiul. Eu am observat că pe mine mă atrag conturile care arată așa și am că dacă mie îmi place, atunci de ce să nu fac și eu la fel”

Care au fost cele mai de succes poze?

”Cel mai mare succes îl au pozele cu cartofi. Cred că toată lumea iubește cartofii și am pus o poză în care făceam cartofi wedges, tăiați în patru, care nu erau făcuți în ulei, ci la cuptor. Atunci, am observat că au avut foarte mare succes”, spune amuzată Mihaela.

România, promovată de tineri pe Instagram

Radu Niță deține trei dintre cele mai de succes conturi de Instagram din România și nu postează despre modă sau fitness, ci despre România. Conturile romaniapitorească, ig_românia și discoverbucharest au împreună peste 150.ooo urmăritori. Acolo sunt postate numai fotografii cu peisaje și locuri din țara noastră.

”Rezonam și eu cu acest subiect, plăcându-mi foarte mult să călătoresc, să fac tot felul de poze. La început, când m-am apucat de Instagram, mi-au foarte mult pozele făcute de cei din afară, din țări precum Canada, Islanda, Germania. M-au atras fotografiile de peisaj. Am văzut că și la noi sunt foarte mulți fotografi care fac genul asta de poze, dar care nu erau distribuite îndeajuns, așa cum le vedeam pe cele din afară. Ajungeam să văd o fotografie pe foarte multe conturi. Am zis că și la noi trebuie să facem o chestie de genul asta pentru a putea fi cât mai vizibile, să încerc să le adun pe toate într-un loc și să fac un fel de atlas al României cât mai frumos”, spune Radu Niță

Conturile lui Radu sunt și pe placul străinilor.

 ”Străinii am văzut că interacționează foarte mult pe aceste conturi, chiar și prin comentarii. Au spus că România va fi pe lista lor de călătorii în perioadele următoare. Mă gândeam: ”Până acum nu ați fost convinși, dar ați văzut aceste fotografii și luați în considerare. Asta e super bine”, susține Radu

O altă poveste de succes este cea a lui Dan Posea, un tânăr de 25 de ani care și-a transformat visul din facultate în realitate. El a deschis contul de Instagram ”Promovez România ”.

”Contul de Instagram l-am ridicat în circa doi ani de zile. A fost, de fapt, lucrarea mea de licență pe care am transpus-o în Instagram și în partea asta de digital. Eu am terminat facultatea de Geografie din cadrul Universității București, specializarea Turism, și am spus ”ce-ar fi să promovez România prin intermediul unui cont de Instagram și prin intermediul altor fotografi”, deoarece nu avem cum să o promovez singur și să creez zi de zi conținut din țară. Așa a luat naștere proiectul ”Promovez România”. Noi avem ca și public țintă undeva 25-35 de ani. Lumea apreciază foarte mult peisajele, arhitectura, orașele vechi, orașele cu istorie, nu sunt foarte interesați de partea asta de modern și vor cât mai mult să vadă backgroundul asta istoric al locurilor noastre, să fie cât mai pitorești”, ne spune Dan

Dan și alții ca el au reușit să facă cunoscută România peste tot în lume. În schimb, statul român i-a ignorat.

”Am fost și eu la început cu proiectul la cei de la minister (N.r. Ministerul Turismului ) și nu m-au băgat în seamă, cu toate că trecusem și eu pe acolo într-un internship. Au spus că nu au bugete. Eu îmi văd de pătrățica mea și promovez cum știu mai bine țara și o fac zi de zi, nu doar de 1 decembrie”, susține creatorul ”România pitorească”

Potrivit Zelist Monitor, în luna martie existau 1.043.000 conturi de Instagram în România. Luna trecută au fost postate aproape 1.500.000 de fotografii care au primit 4.500.000 de comentarii și 195.000.000 de milioane de like-uri.

CITEȘTE ȘI

Care este diferența dintre Deep Web și Dark Web și cum ne putem apăra de pericolele din ele

O fetiţă din Piteşti s-a dat peste cap în faţa premierului Viorica Dăncilă

O fetiţă din Piteşti s-a dat peste cap în faţa premierului Viorica Dăncilă, la evenimentul Simfonia Lalelelor de la Piteşti, iar acum profesoara sa a reacționat în fața criticilor primite ulterior. Nicoleta Andrei, profesoara de gimnastică a fetiţei, a scris pe Facebook un mesaj în care le cere cititorilor să nu “politizeze” copiii.

Profesoara de sport apare într-un reportaj Recorder.ro, alături de o fetiţă care a ezitat iniţial să se dea peste cap, dar pe care a convins-o în cele din urmă să execute mişcarea.

În imagini se vede cum micuța gimnastă este îndemnată – în mod repetet –  de către profesoara sa, Nicoleta Andrei, să se dea peste cap în faţa premierului Dăncilă, la defilarea de vineri, 20 aprilie, din Piteşti.

De altfel, atunci, mai mulți copii de grădiniţă au defilat în faţa premierului Viorica Dăncilă, la Piteşti (VIDEO)

“Nu politizaţi copiii, mai bine susţineţi-i, au nevoie de moralitate şi integritate în societate”, a mai scris profesoara, adăugând că aceştia “merg cu entuziazm (sic) şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţul în care s-au născut şi defilează cu multă nerăbdare şi plăcere în faţa tuturor nu numai în faţa autorităţilor”, a scris – printre altele – Nicoleta Andrei, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul integral al profesoarei de gimnastică:

“Simfonia Lalelelor la care participăm cu mult drag şi mândrie argeşeană. Un eveniment marcant pentru toată suflarea piteşteană la care copiii merg cu entuziazm (sic) şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţul în care s-au născut şi defilează cu multă nerăbdare şi plăcere în faţa tuturor nu numai în faţa autorităţilor. Dragii mei, aceste fetiţe sunt mândria tuturor argeşenilor, fetiţe care au scos din anonimat o disciplină sportivă mult apreciată de oameni, mult apreciată de părinţii care doresc să-şi vadă copiii defilând în faţa a mii de oameni. Nu politizaţi copiii, mai bine susţineţi-i, au nevoie de moralitate şi integritate în societate. Merg la concursuri şi obţin locuri fruntaşe, munca de ce nu o discută nimeni, rezultatele de ce nu sunt mediatizate? NU SABOTAŢI COPIII, lăsaţi viitorul nostru să aibă spaţiu de desfăşurare”.

Și Mihai Șora s-a arătat indignat de Simfonia lalelor. Ce spune filosoful despre defilarea copiilor de grădiniță în fața premierului Dăncilă de la Pitești.

FOTO & VIDEO Recorder.roCITEȘTE ȘI… REPORTAJ/Pompierul care stinge incendii și salvează vieți este, în timpul liber, pictor de icoane. ”Nimic nu m-ar putea determina să renunț la pictură” 

1 2 3 684

Cauta

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type