1 2 3 310

Florin Salam-DENUNŢ împotriva mai multor interlopi

Demers fără precedent: un celebru manelist a depus, recent, denunţuri la Parchet! Florin Salam a mers în faţa procurorilor şi a făcut plângere împotriva mai multor interlopi, despre care spune că l-au amenințat pentru a pune mâna pe averea sa. Salam spune că nu mai poate accepta ca banii din cântări să-i fie luaţi de interlopi și a decis să înceapă un adevărat război cu aceştia.

“După 20 de ani am hotărât să spun acest subiect, să vorbesc despre acest subiect, oameni care nu-ți dau voie să îți faci meseria. Vreau să mă reapuc de cântat și deja au început telefoane, ameninţări. Aș vrea să cred că țara asta nu e fără stăpân. Și dacă nu pot să muncesc și să-mi câștig pâinea corect, atunci ce ar trebui să fac?”, s-a plâns celebrul manelist, potrivit B1 TV.

Manelistul și-a angajat şi un avocat care să se ocupe de situația în care a ajuns.

“Vorbim despre nişte fapte foarte serioase. Vorbim despre constituire de grup, șantaj, supunere la muncă forțată, fapte grave pe care organele statului sunt chemate să le investigheze”, susţine avocatul.

 

Ministrul Educației, nevoit să aibă încă o apariție publică: liberalii îl aduc în fața Parlamentului

Ministrul Educației, Valentin Popa, a intrat într-un con de umbră, după ce la instalarea sa în funcție a stânit un mare scandal, ca urmare a greșelilor gramaticale. Săptămâna viitoare, luni, liberalii vor depune moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, a anunţat deputatul PNL Marilen Pirtea.

Citește și: STENOGRAME incendiare de la DNA: Crin Antonescu s-ar fi retras în urma unui ȘANTAJ de proporții

“Astăzi, Biroul Executiv al PNL a decis ca săptămâna viitoare, în ziua de luni, în Camera Deputaţilor să depunem o moţiune simplă pe Educaţie. Plecând de la ideea că pare prematură o moţiune împotriva unui ministru instalat recent, considerăm că în Educaţie deciziile greşite produc efecte dezastruoase pe termen mediu şi lung şi greu de resurmontat într-un interval optim de timp. De aceea, cred că o moţiune pe Educaţie este extrem de importantă, este împotriva guvernării PSD – ALDE”, a afirmat Pirtea, luni, la Parlament.

El a subliniat că există o “subfinanţare crasă” a Educaţiei.

“Un calcul greşit al costului finanţării pe elev duce la desfiinţarea şi comasarea a 1.000 de unităţi de învăţământ, la întârzieri ale salariilor până la două săptămâni de zile, la o politizare excesivă a managementului educaţional, la o dependenţă ombilicală directă şi nemijlocită a inspectorilor şcolari şi a inspectoratelor generale de minister, o decuplare de la autorităţile locale a actului managerial în licee – toate acestea sunt sisteme de alarmă care necesită o moţiune pe Educaţie”, a precizat liberalul.

Pirtea a atras atenţia că 2.418 unităţi şcolare nu au grup sanitar în incinta proprie, iar Guvernul susţine că problema va fi soluţionată în trei ani de zile.

“Este inadmisibil ca aceasta să nu fie o prioritate care să fie rezolvată cât de repede”, a spus el.

În opinia sa, şi digitalizarea trebuie să fie o prioritate.

Marilen Pirtea a atras atenţia şi asupra sesiunii de Bacalaureat, despre care a susţinut că nu ştie dacă respectă condiţiile legale, deoarece legislaţia prevede că elevii trebuie să fie absolvenţi pentru a putea susţine acest examen.

“În cadrul acestei moţiuni vrem să tragem un semnal de alarmă fiindcă ne pleacă tinerii din ţară, ne pleacă profesorii din ţară, rămân cadre didactice slab calificate, masteratul didactic este în continuare un deziderat, dar nu prinde formă. La Comisia de educaţie din Senat trenează în continuare legislaţia privind învăţământul dual profesional. Asistăm la generalizarea unui învăţământ simultan, ceea ce nu ne permitem ca ţară să facem în aceeaşi oră de clasă şi discipline de clasa I, a II-a, a III-a sau a IV-a. S-au desfiinţat şcoli în mediul rural, dar nu s-a respectat ceea ce s-a propus în programul de guvernare – achiziţionarea de mijloace de transport pentru a putea asigura drepturi egale şi echidistanţă la gratuitatea învăţământului, s-au promis 2.500 de creşe, after-school şi grădiniţe, dar parlamentarii PSD – ALDE nu au votat finanţarea unui astfel de demers asumat în programul de guvernare”, a declarat liberalul.

Săptămâna trecută, liberalii anunţau că vor depune în această săptămână moţiunea împotriva ministrului Educaţiei.

Actriţa Jennifer Lawrence renunţă la actorie un an în favoarea activismului

Jennifer Lawrence, premiată cu Oscar şi una dintre cele mai bine plătite actriţe, renunţă la actorie timp de un an pentru a se dedica activismului politic, scrie NEWS.RO, citând BBC. Vedeta din “Jocurile Foamei” va lipsi de pe platourile de filmare 12 luni pentru “a se dedica implicării tinerilor în politică”.

Lawrence se află deja în comitetul director al mişcării civice Represent.Us. alături de un colaborator frecvent, regizorul David O Russell.

Campaniile organizaţiei nonprofit luptă împotriva mitei în politică şi pentru legi anticorupţie.

“Îmi voi lua liber anul viitor”, a declarat actriţa pentru ET. “Voi lucra cu această organizaţie ca parte a Represent. Us, încercând să implic tineri în politică la nivel local. Nu are nimic de-a face cu partizanatul (politic). Este vorba de demersuri anticorupţie şi legi care să fie aprobate din stat în stat pentru a repara democraţia noastră”, a mai spus ea.

Lawrence este deja cunoscută pentru activismul ei politic. Este una dintre primele actriţe celebre care a abordat problema diferenţelor de salarii la Hollywood între femei şi bărbaţi.

Luna trecută, ea s-a alăturat actriţei Cameron Diaz şi cântăreţei Adele la Women’s March din Los Angeles, care a militat pentru drepturile femeilor şi egalitate.

Jennifer Lawrence este actriţă americană, născută pe 15 august 1990. A debutat cu un rol secundar în „Garden Party” (2008) şi a impresionat apoi cu o evoluţie remarcabilă în drama independentă „Winter’s Bone” (2010), care i-a adus prima dintre cele patru nominalizări ale sale la premiile Oscar. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolului Mystique din filmul ”X-Men: First Class” (2011), pe care l-a reluat apoi în mai multe lungmetraje din universul francizei ”X-Men”.

Personajul Katniss Everdeen pe care l-a interpretat în franciza ”Jocurile foamei/ Hunger Games” (2012-2015) au transformat-o într-un star mondial şi i-au adus onorarii uriaşe. A fost apreciată şi de criticii de cinema, în special pentru colaborările sale cu regizorul David O. Russell.

Jennifer Lawrence a câştigat Oscarul la categoria ”cea mai bună actriţă” cu rolul din filmul ”Silver Linings Playbook” (2012) şi a fost de alte două ori nominalizată la premiile Oscar – pentru rol secundar, cu filmul ”American Hustle” (2013), şi pentru rol principal, pentru filmul ”Joy” (2015).

Motivele pentru care e bine să consumi ulei de peşte

Despre uleiul de pește se știe faptul că este foarte sănătos. Tu știi care sunt motivele pentru care ar trebui să-l folosești? În primul rând, uleiul de pește este bogat în acizi grași Omega-3. Te va ajuta să-ți îmbunătățești starea de sănătate a inimii, prin simplul fapt că va scădea nivelul trigliceridelor. Astfel, vei ține la distanță atacurile cerebrale, de cord și preinfarctul, potrivit Click Sănătate.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Procesul unui lider maghiar, RELUAT de la zero. Care a fost motivul

Consumul regulat de pește este extrem de sănătos atâta timp cât peștele nu este prăjit. Uleiul de pește este o alternativă bună pentru persoanele cărora nu le place carnea de pește.

Activitatea cerebrală va fi îmbunătățită, deoarece acizii conținuți de uleiul de pește protejează membranele celulare. Vei avea o memorie mai bună, iar procesul de îmbătrânire prematură va fi încetinit.

Despre pește se spune că ar avea cea mai sănătoasă carne, conținând numai grăsimi bune care accelerează procesul de ardere a grăsimilor depozitate în organism.

În felul acesta vei reuși să scazi în greutate mult mai rapid dacă adopți peștele și uleiul de pește în alimentația ta și dacă faci și mișcare.

Luat în mod constant, acest tip de ulei contribuie și la scăderea inflamațiilor din organism și ajută la eliberarea serotoninei, de aici rezultând o stare de bine care te va ajuta să dormi mai bine.

Plin de calități care îl recomadă a fi consumat cât mai des posibil, acest tip de ulei te apără de stresul oxidativ și de poluarea din jur.

În plus, previne apariția bolilor oftalmologice precum și sindromul ochilor uscați, ajutând la o mai bună producție a lacrimilor, pentru ca astfel ochii să se curețe în permanență.

Efectele sale antiinflamatoare reduc iritațiile apărute la nivelul pielii precum și roșeața. De aceea este un bun tratament pentru a te bucura de o imunitate excelentă pe tot parcursul anului.

Este recomandat a se consuma inclusiv în sarcină, acizii grași fiind esențiali pentru dezvoltarea celulară și a sistemului nervos.

Viorica Dăncilă, întrevedere cu ambasadorul Italiei la Bucureşti: A reafirmat interesul pentru atragerea investiţiilor italiene în România

Premierul Viorica Dăncilă l-a primit, luni, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Republicii Italia la Bucureşti, Marco Giungi, context în care prim-ministrul român a reafirmat interesul pentru atragerea investiţiilor italiene în România în vederea participării la planul de modernizare a infrastructurii din ţara noastră, dar şi pentru a se implica în domeniul energetic, cel al înaltelor tehnologii sau IT&C.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Procesul unui lider maghiar, RELUAT de la zero. Care a fost motivul

Potrivit unui comunicat al Executivului, cei doi oficiali au salutat relaţia bilaterală excelentă, fundamentată pe două decenii de Parteneriat Strategic, respectiv un deceniu de Parteneriat Strategic Consolidat.

Totodată, prim-ministrul României a apreciat dinamica deosebită a dialogului bilateral sectorial, în perspectiva reluării dialogului politic la nivel guvernamental.

“De asemenea, în cursul discuţiilor a fost exprimată satisfacţia pentru nivelul foarte bun al relaţiilor economice, în 2017 valoarea schimburilor comerciale româno-italiene ajungând la un nivel record de aproape 14 miliarde de euro, cea mai mare înregistrată în ultimii zece ani. Prim-ministrul român a reafirmat interesul pentru atragerea investiţiilor italiene în România pentru a participa la planul de modernizare a infrastructurii din ţara noastră, dar şi pentru a se implica în domeniul energetic, cel al înaltelor tehnologii sau IT&C”, se arată în comunicat.

În context, referindu-se la comunitatea românească din Italia, cea mai mare comunitate de străini din Peninsulă, prim-ministrul Dăncilă a salutat strânsa cooperare dintre autorităţile celor două ţări în domeniile afaceri interne şi de muncă, în scopul de a asigura românilor din Italia condiţii optime de trai.

Guvernul informează că a fost evocată cooperarea în plan european, România şi Italia având viziuni apropiate în dosare cheie ca viitorul Uniunii, Cadrul Financiar Multianual post 2020, politica de coeziune, piaţă internă, politica industrială, cooperarea în domeniul justiţiei şi afacerilor interne, Politica Europeană de Vecinătate, extinderea UE, PESCO.

“Obiectivele preşedinţiei României a Consiliului UE s-au aflat, de asemenea, printre temele abordate în cursul întrevederii. Pe agenda discuţiilor a figurat, de asemenea, şi cooperarea strategică şi în domeniul securităţii între România şi Italia”, potrivit aceleiaşi surse.

Orban acuză o campanie de ‘ÎMBLÂNZIRE’ a procurorilor: ‘Vor să transforme DNA într-un PISICUŢ care să le toarcă-n poală…’

Preşedintele PNL crede că atacurile la adresa DNA din ultima perioadă au ca scop demiterea Laurei Coduţa Kovesi şi „îmblânzirea” procurorilor anticorupţie. Invitat într-o emisiune la Digi24, Ludovic Orban s-a declarat însă convins de faptul că ministrul Justiţiei nu va propune revocarea procurorului şef al DNA. Tudorel Toader nu are motive să ia această măsură şi nu va risca să îşi compromită cariera, spune liderul PNL.

Citeşte şi: Traian Băsescu, PRIMA reacţie la sarcina Elenei Udrea: Să dea Dumnezeu

„PSD și ALDE nu au altceva în cap decât să o elimine pe Codruța Kovesi din fruntea DNA. Nu e vorba numai de eliminarea lui Kovesi. Este vorba de transformarea DNA într-un pisicuț blând care să le toarcă în poală și care să nu îi dernajeze cu nimic pentru fărădelegile pe care le comit. Presiunea uriașă a fost pusă cu un singur scop, să fie revocată Codruța Kovesi. Nu există absolut niciun fel de temei pentru a iniția revocarea doamnei Kovesi din funcție și nu cred că Tudorel Toader va face lucrul ăsta. Nu își va compromite cariera politică venind cu o propunere de revocare în care nu are ce motivație să construiască”, a declarat Ludovic Orban, președintele PNL, la Digi24.

Citeşte şi: AMENINŢARE cu BOMBĂ la Curtea de Apel! Intervenţie de URGENŢĂ a autorităţilor .

Gabriela Firea, prima măsură MAJORĂ pentru decongestionarea traficului: Primăria Capitalei cumpără 400 de autobuze

Procedura de evaluare a ofertelor pentru licitația privind achiziționarea a 400 de autobuze Euro 6 de către Primăria Capitalei s-a incheiat. Astfel, Primăria Capitalei va cumpăra autobuze în valoare de 100 milioane euro, respectiv 250.000 euro + TVA per unitate.

Primarul Capitalei a explicat că această achiziție va duce la decongestionarea traficului din București și își exprimă speranța că tot mai mulți cetățeni vor alege RATB, din moment ce condițiile vor fi la cel mai înalt nivel.

”Într-un timp scurt sperăm ca toți călătorii să poată să beneficieze de un transport în comun de mare calitate, la nivel european. Este un prim pas major pentru decongestinoarea traficului, pentru că odată cu înnoinrea parcului auto al RATB bucureștenii vor alege aceste mijloace de transport”, a declarat Gabriela Firea.

Comisia a analizat, în cele 61 de zile lucratoare dintre data depunerii ofertelor si cea a finalizarii evaluarii acestora, un volum de înscrisuri și informații de aproximativ 12.000 pagini.

În cadrul procedurii de licitație au depuse 4 oferte, după cum urmează, în ordine alfabetică:

– KARSAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET A.S

– MAN TRUCK&BUS AG

– MERCEDES BENZ ROMANIA SRL

– Asocierea OTOKAR EUROPE SAS – OTOKAR OTOMOTIV VE SAVUNMA SANAYI SA

După evaluarea ofertelor în raport cu criteriile anunțate (50% oferta tehnică – 50% oferta financiară), punctajul cel mai mare a fost obținut de oferta depusă de asocierea OTOKAR EUROPE SAS – OTOKAR OTOMOTIV VE SAVUNMA SANAYI SA, care a fost declarată câștigătoare.

O femeie de 85 de ani, înşelată cu peste 70.000 de lei prin metoda ‘Accidentul’

O femeie de 85 de ani, din municipiul Petroşani, a fost înşelată cu peste 70.000 de lei prin metoda “accidentul” după ce, în urma unui telefon prin care era anunţată că fiica sa suferise un accident grav, a acceptat să dea unui necunoscut 11.700 de euro şi 20.000 de lei, a informat luni Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Un magistrat DE RENUME, dezvăluiri INCREDIBILE din justiţie. Cum sunt MĂSLUITE probe: ‘Dosarele sunt PREGĂTITE înainte…’

Iniţial, bătrâna a fost sunată pe telefonul fix de o femeie care s-a recomandat ca fiind “doctoriţă” şi i-a spus că fiica sa este internată în stare gravă în spital din cauza unui accident şi că are nevoie de bani, în euro sau lei.

“Având în vedere vârsta înaintată şi emoţiile trăite la auzul celor prezentate, persoana vătămată i-a comunicat apelantei adresa unde locuieşte şi faptul că deţine în casă o sumă mare de bani. Falsa doctoriţă i-a cerut iniţial femeii 10.000 de lei, după care a solicitat mai mulţi bani, menţionând că la adresa ei se va prezenta un bărbat, pentru a ridica banii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu IESE LA ATAC: ‘Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist…’

Bătrâna i-a înmânat bărbatului necunoscut 11.700 de euro şi 20.000 de lei, ulterior realizând că este vorba de o înşelătorie.

Poliţiştii din Petroşani au întocmit un dosar penal în acest caz pentru infracţiunea de înşelăciune şi desfăşoară acţiuni pentru identificarea şi prinderea autorilor faptei.

Răsturnare de situaţie: Procesul unui lider maghiar, RELUAT de la zero. Care a fost motivul

Procesul în care preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, este judecat pentru mai multe infracţiuni, printre care şi abuz în serviciu, se reia după ce s-a schimbat judecătorul cauzei şi, potrivit jurisprudenţei, magistratul care a preluat dosarul trebuie să administreze probatoriul.

Citeşte şi: Un magistrat DE RENUME, dezvăluiri INCREDIBILE din justiţie. Cum sunt MĂSLUITE probe: ‘Dosarele sunt PREGĂTITE înainte…’

Judecătorul Gabriela Nicoleta Chihaia l-a înlocuit la preşedinţia completului de judecată pe Vlad-Mihai Neagoe, care s-a transferat la o instanţă din Braşov, iar potrivit unei decizii CEDO, trebuie să reînceapă cercetarea judecătorească, potrivit AGERPRES.

Avocatul Sergiu Bogdan, care îl apără pe preşedintele CJ Harghita, a explicat că şi avocaţii erau pregătiţi să susţină acelaşi lucru, întrucât există jurisprudenţă extinsă în acest sens.

“Există o decizie contra României, ‘Curtean contra României’, în care CEDO a condamnat România pentru faptul că în cursul judecăţii, un judecător s-a schimbat. Motiv pentru care a spus că cine dă o soluţie, ar trebui, firesc, în mod nemijlocit să administreze probatoriul relevant, ori probatoriul relevant înseamnă declaraţii de inculpaţi, martorii din rechizitoriu şi aşa mai departe. Ceea ce doamna judecător a invocat din oficiu, oricum eram pregătiţi să susţinem, există jurisprudenţă destul de extinsă în acest sens şi la Curtea de Apel Mureş şi la Înalta Curte, chiar împotriva voinţei inculpaţilor”, a explicat presei avocatul Sergiu Bogdan.

Citeşte şi: Andreea Cosma, reacţie NEAŞTEPTATĂ în scandalul dezvăluirilor: ‘SUSŢIN Direcţia Naţională Anticorupţie…’

La termenul de luni, judecătoarea cauzei le-a pus în vedere apărătorilor să nu reprezinte doi sau mai mulţi inculpaţi, inclusiv în substituire, pentru a nu exista situaţia în care doi inculpaţi cu interese contrare să fie apăraţi de acelaşi avocat.

Despre acest lucru, avocatul Sergiu Bogdan, care îi reprezintă pe Borboly Csaba şi pe inculpatul Palffy Domokos, a spus că acuzaţiile faţă de cei doi sunt diferite şi nu există interese contrare.

“Există o interdicţie, dacă există interese contrare. Practic, este situaţia în care inculpaţii au interese contrare. Noi nu suntem în această situaţie. Acuzaţiile faţă de domnul Palffy şi domnul Borboly sunt acuzaţii care sunt eterogene, fiecare este acuzat de alte fapte, nu are legătură una cu cealaltă. (…) Interesele contrare rezultă din acuzaţii, este o discuţie pe care o vom purta, probabil, la termenul următor şi o să explicăm în acest sens. Ca strategie, în general nu angajăm cauze în astfel de situaţii, deci noi nu am fi angajat cauza dacă eram în astfel de situaţie, practic sunt persoane care nu au interese contrare, pentru că sunt acuzaţii diferite”, a punctat Sergiu Bogdan.

Judecătorul le-a mai spus avocaţilor să formuleze până la termenul viitor excepţiile şi cererile pe care le-ar fi ridicat în camera preliminară.

Citeşte şi: Traian Băsescu, PRIMA reacţie la sarcina Elenei Udrea: Să dea Dumnezeu

La termenul viitor urmează să fie audiat din nou preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, singurul dintre inculpaţi care şi-a exprimat dorinţa de a da o declaraţie la începutul cercetării judecătoreşti, ceilalţi anunţând judecătorul că o vor face spre finalul procesului.

De asemenea, doi martori care trebuiau să fie audiaţi luni au fost anunţaţi că acest lucru se va întâmpla altă dată, întrucât procesul se reia.

Procesul a fost amânat pentru data de 26 martie.

Potrivit DNA Târgu Mureş, Borboly Csaba a fost trimis în judecată, alături de alte 12 persoane, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată şi calificată – câte trei acte materiale, instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată şi calificată – trei acte materiale, două infracţiuni de fals intelectual şi denunţare calomnioasă.

Citeşte şi: Crin Antonescu RUPE TĂCEREA: Explicaţii despre şantaj şi stenogramele INCENDIARE de la DNA

Aceeaşi sursă susţine că prejudiciul total produs judeţului Harghita, ca urmare a activităţilor inculpaţilor, desfăşurate în anii 2010 şi 2011, este de 4.883.855,96 lei (echivalentul a 1.138.428 euro la cursul de la acea dată), care constă în caracterul fictiv al materialelor date în custodie firmelor constructoare şi în diferenţa dintre preţurile onorate şi cele oferite de firmele descalificate la licitaţie, substanţial mai mici.

Trei dintre inculpaţi şi-au recunoscut vina şi au fost condamnaţi, iar în cazul celorlalţi zece, procesul continuă.

Viktor Orban s-a dezlănțuit la adresa instituțiilor internaționale: ‘Am trimis botniţa înapoi la Bruxelles şi lesa înapoi la FMI’

Premierul maghiar Viktor Orban şi-a intensificat declaraţiile acuzatoare la adresa Uniunii Europene şi a instituţiilor internaţionale în apropierea alegerilor parlamentare din Ungaria programate pentru luna aprilie.

Oficialul de la Budapesta a susţinut în discursul anual despre starea naţiunii că “norii negri se adună” deasupra Europei, iar ţara sa este ultimul bastion de luptă împotriva “islamizării” Europei, arată The Guardian.

Occidentul a “deschis calea către declinul culturii creştine şi către expansiunea Islamului”, în timp ce guvernul său a “prevenit revărsarea dinspre sud a lumii islamice”, a afirmat premierul maghiar.

“Suntem printre cei ce cred că ultima şansa a Europei este Creştinătatea. Dacă sute de milioane de oameni vor fi lăsaţi să se mute spre nord, va fi o presiune enormă pe Europa. Dacă toate acestea vor continua, în marile oraşe ale Europe va fi o majoritate musulmană”, a declarat premierul ungar.

În lupta pentru câştigarea unui al treilea mandat de premier, Viktor Orban s-a lăudat cu succesele sale împotriva ameninţărilor la modul de viata al ungurilor din partea “politicienilor din Bruxelles, Berlin şi Paris” şi a lansat atacuri la adresa Uniunii Europene şi Fondului Monetar Internaţional.

“Am trimis botniţa înapoi la Bruxelles şi lesa înapoi la FMI”, a afirmat Viktor Orban.

Nici obsesia lui Viktor Orban privindu-l pe George Soros nu a lipsit din discurs. Premierul maghiar a acuzat că afaceristul cu origini maghiare îşi foloseşte averea să cumpere influenţă la Bruxelles şi în vest, dar şi Organizaţia Naţiunilor Unite.

1 2 3 310

Cauta

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type