advertisement

Group Info

Turkey Home

Turkey Home

filme și seriale turcești, știri mondene, poze, tradiții și obiceiuri turcești
 • Created: Mar 22
 • Admin: Elia

Users

Newsfeed

 • Elia
  “Dragoste infinită/ Kara Sevda”

  Luni 20 martie a inceput un nou serial, fara sa ma lase sa-mi revin dupa Kosem, adica, am sarit peste timp dintr-un pas cateva sute de ani. Daca sultana Kosem a tratat probleme sociale, traditionale din timpul sultanatului, serialul Kara Sevda ne aduce in zilele noastre, cu aceleasi probleme sociale sau traditionale dar imbracate in alt decor, semn ca lumea nu se schimba radical, cu fiecare oranduire noua.

  In serialul acesta il putem reintalni pe actorul care l-a jucat pe boierul Bali in alta productie de succes "Suleyman Magnificul", Burak Ozcivit, care provine dintr-o familie mijlocie, fiind student in ultimul an la inginerie miniera, un tip rational, care nu crede in destin sau miracole. Dar cand o cunoaste pe Nihan (Neslihan Atagül, care a mai jucat in „Un destin la răscruce“), toata monotonia din viata lui dispare si incepe sa creada in magia iubirii. Se lasa prins in aceasta, chiar daca este constient ca fata provine dintr-o familie instarita, crezand intr-totul in ceea ce simteau amandoi.

  Ce se va intampla cu iubirea lor, dupa refuzul lui Nihan de a se casatori cu el, vom vedea. ce urmareste personajul negativ Emir si de unde obsesia asta a lui pentru Nihan?

  Cert este ca producatorii si echipa filmului filmeaza la foc continuu.“Dragoste infinită/ Kara Sevda”
  “Dragoste infinită/ Kara Sevda”

  Luni 20 martie a inceput un nou serial, fara sa ma lase sa-mi revin dupa Kosem, adica, am sarit peste timp dintr-un pas cateva sute de ani. Daca sultana Kosem a tratat probleme sociale, traditionale din timpul sultanatului, serialul Kara Sevda ne aduce ...See more
  Mar 22
  7 0
  Elia
  Mar 24
  Elia
  Mar 24
  in rolul Boierului Bali (Bali Aga) din Suleyman Magnificul
  Elia
  Mar 25
  Si cei doi care ne arata dragostea infinita
  You need to sign in to comment
 • Elia
  Elia created new group
  Turkey Home
  Turkey Home
  filme și seriale turcești, știri mondene, poze, tradiții și obiceiuri turcești
  Mar 22
  1 0
  Elia
  Mar 22
  Ca stire mondena, actorul Burak Ozcivit, a fost cuplat cu una din fetele Bambi, care spunea ca : ”M-a cerut în căsătorie, voia copii și să mă mut cu el la Istanbul. S-a speriat însă de tata, dar tot îmi dădea târcoale. Burak venise în vacanță cu câțiva prieteni. Este frumușel tipul, ce-i al lui e al lui. Mai vorbim pe internet”, a spus la vremea respectivă cântăreața.

  Dar se pare ca cevqa a fost doar in mintea ei, caci Burak e cuplat acum cu un fotomodel din tara lui de bastina, cu care planuieste sa aiba copii, dar o problema de infertilitate...a aparut pe neasteptate.
  Presa tabloida ca de obicei scormoneste peste tot. Nu putem sti daca e si adevarat.
  Ca stire mondena, actorul Burak Ozcivit, a fost cuplat cu una din fetele Bambi, care spunea ca : ”M-a cerut în căsătorie, voia copii și să mă mut cu el la Istanbul. S-a speriat însă de tata, dar tot î...See more
  You need to sign in to comment

Advertisement

advertisement