Vladimir Putin a votat în cadrul alegerilor prezidențiale. Ce a declarat

Vladimir Putin a votat într-un birou electoral din Moscova în cadrul scrutinului prezidențial ce se desfășoară astăzi în Rusia. Liderul de la Kremlin, care va obține un nou mandat, a spus că va fi mulțumit cu orice scor care îi va permite să fie reales, relatează AFP și BBC News.

Îmbrăcat într-un costum negru și cu o cravată vișinie, Vladimir Putin și-a făcut apariția la secția de vot nr. 2151 din cadrul Academiei de Științe din Moscova, acolo unde a votat și la ultimele alegeri. Liderul de la Kremlin este pe punctul de a obține un nou mandat de șase ani, neavând niciun candidat care să-i pună probleme. Cu toate acestea, prezența la vot se așteaptă să fie scăzută.

Întrebat despre procentul de voturi pe care îl consideră satisfăcător, Vladimir Putin a spus că nu contează acest aspect. “Atât timp cât îmi dă dreptul de a ocupa funcția de președinte”, a afirmat liderul de la Kremlin.

“Sunt sigur de programul pe care îl propun ţării”, a adăugat el.

Vladimir Putin este credidat cu 70% din intențiile de vot, în absența principalului său oponent, Aleksei Navalnîi, a cărui candidatură a fost interzisă. Astfel, liderul de la Kremlin va câștiga un nou mandat de șase ani.

Urnele se închid la ora 20.00, ora României, când sunt așteptate și primele exit-poll-uri. Data scrutinului este una semnificativă pentru Rusia lui Putin, deoarece coincide cu cea de-a patra aniversare a anexării Rusiei la Crimeea în 2014.

Leave a Reply

1 Comentariu on "Vladimir Putin a votat în cadrul alegerilor prezidențiale. Ce a declarat"

avatar
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Elia
Admin

chiar sunt curioasă cine va câștiga alegerile. Vladimir sau Putin?

Cauta
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type