VIDEO / Mai mulți elevi strâng bani pentru dotarea secției de ortopedie a spitalului “Marie Curie”

Gest impresionant făcut de mai mulți elevi de la un liceu din București. Aceștia au început să strângă bani pentru dotarea secției de ortopedie a spitalului Marie Curie din București. Pentru a se asigura că misiunea lor este una de succes, aceștia au pus la cale un spectacol caritabil și un târg de Paște.

Șapte elevi de la Colegiul Național “Spiru Haret ” din București ne dau o lecție de educație civică. Aceștia strâng bani pentru dotarea secției de ortpedie a spitalului Marie Curie din Capitală, respectiv pentru a cumpăra cumpăra scaune performante pentru transportul micilor pacienți.

Ei vor să organizeze un spectacol caritabil prin care speră să adune cât mai mulți bani, așa că au găsit și modalități prin care speră să facă acest lucru. Organizează un spectacol caritabil, în curtea liceului. Totodată, tot pentru copiii de la “Marie Curie”, ei vor organiza și un târg de Paște, în curtea școlii, unde elevii vor putea vinde produse făcute de ei. De la prăjituri și sucuri până la obiecte inspirate din tema târgului. Banii vor fi folosiți în același scop: dotarea sectiei de ortopedie a spitalului de copii.

Adolescenții sunt cunoscuți sub numele de “The Change Hub”: șapte tineri care au construit primul hub din învățământul românesc, unde încearcă să revoluționeze sistemul de predare. Iar acum vor să pună ordine în sistemul sanitar, sub sloganul “Pentru ei”.

Video: Știrile TVR


Citește

Leave a Reply

Comentezi ?!

avatar
  Subscribe  
Notify of
Cauta
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type