Peer Gynt – teatru radiofonic de Henrik Ibsen

Nu te jena, vrei cultură, îți vom da…chiar dacă e atât de grea. Să ști, nici mie nu mi-a plăcut școala, însă mi-a plăcut teatrul radiofonic. Asta pare o inadvertență, o contradicție de neîmpăcat, dar așa s-a întâmplat, și doar în acest fel l-am cunoscut, vorba vine, pentru că l-am cunoscut chiar mai bine decât el însuși, pe acest erou necunoscut înca…Peer Gynt.

Așadar, treci la treabă fără teamă…desigur, avem încredere că într-adevăr îți dorești asta, vrei să fi privit ca fiind un om cult, totuși, ca să fim siguri, te vom lega de scaun cu aceste lanțuri la picioare și cu cătușe la maini, in spate iti vom plasa un T-eu cu bila din fier de 55 de kilograme pe post de greutate atarnatoare, o vei trage dupa tine daca incerci sa fugi, e un dispozitiv din lemn de frasin ghintuit ce iti va tine coloana vertebrala pe aceeasi linie cu umerii….cu permisiunea ta, tralala….cultura este grea.

În distribuţie: Ion Caramitru, Mitică Popescu, Dorina Lazăr, Mirela Gorea, George Constantin, Ruxandra Sireteanu, Irina Mazanitis, Dana Dogaru, Corado Negreanu, Mircea Albulescu, Virgil Ogăşanu.

Înregistrare audio din anul 1984

Regia de studio: Rodica Leu. Regia radiofonic-muzicală: Romeo Chelaru.

Din aceeasi categorie:;