Orban acuză o campanie de ‘ÎMBLÂNZIRE’ a procurorilor: ‘Vor să transforme DNA într-un PISICUŢ care să le toarcă-n poală…’

Preşedintele PNL crede că atacurile la adresa DNA din ultima perioadă au ca scop demiterea Laurei Coduţa Kovesi şi „îmblânzirea” procurorilor anticorupţie. Invitat într-o emisiune la Digi24, Ludovic Orban s-a declarat însă convins de faptul că ministrul Justiţiei nu va propune revocarea procurorului şef al DNA. Tudorel Toader nu are motive să ia această măsură şi nu va risca să îşi compromită cariera, spune liderul PNL.

Citeşte şi: Traian Băsescu, PRIMA reacţie la sarcina Elenei Udrea: Să dea Dumnezeu

„PSD și ALDE nu au altceva în cap decât să o elimine pe Codruța Kovesi din fruntea DNA. Nu e vorba numai de eliminarea lui Kovesi. Este vorba de transformarea DNA într-un pisicuț blând care să le toarcă în poală și care să nu îi dernajeze cu nimic pentru fărădelegile pe care le comit. Presiunea uriașă a fost pusă cu un singur scop, să fie revocată Codruța Kovesi. Nu există absolut niciun fel de temei pentru a iniția revocarea doamnei Kovesi din funcție și nu cred că Tudorel Toader va face lucrul ăsta. Nu își va compromite cariera politică venind cu o propunere de revocare în care nu are ce motivație să construiască”, a declarat Ludovic Orban, președintele PNL, la Digi24.

Citeşte şi: AMENINŢARE cu BOMBĂ la Curtea de Apel! Intervenţie de URGENŢĂ a autorităţilor .

Leave a Reply

Comentezi ?!

avatar
  Subscribe  
Notify of
Cauta
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type