Marele Gatsby film subtitrat in romana (2013)

Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Jaz Gatsby, un milionar misterios, care încearcă să-şi recupereze o iubire pierdută, pe frumoasa Daisy (Carey Mulligan).

The Great Gatsby, este adaptarea cărții lui Francisc Scott Fitzgerald. Filmul surprinde admosfera anilor ’20, și pare la o primă vedere povestea unor oameni bogați, nefericiți, superficiali care fac excese, înșeală și petrec.Gatsby este o celebritate locală, un bărbat bogat și misterios, gazda celor mai frumoase petreceri.

Pe seama lui circulă tot felul de zvonuri, este bârfit de toată lumea, dar toți vor să fie invitați la petrecerile lui.Gatsby are totul mai puțin dragostea femeii pe care o iubește și este dispus să facă orice pentru a o câștiga pe Daisy.

Numai că Daisy este o tânără frumoasă, superficială și frivolă care se complace într-o căsnicie formală, nu are un caracter puternic și nu știe să aprecieze iubirea lui Gatsby, ceea ce face ca deznodământul poveștii să fie unul tragic. Marele Gatsby este povestea visului american neîmplinit.

Genul: Drama, Romance

Director: Baz Luhrmann

Actori: Adelaide Clemens, Amitabh Bachchan, Callan McAuliffe, Carey Mulligan, Elizabeth Debicki, Isla Fisher, Jason Clarke, Joel Edgerton, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire

Tara: Australia, USA

(Visited 163 times, 1 visits today)

Din aceeasi categorie:;