În lumea dreptății – teatru audio dupa Ioan Alexandru Bratescu-Voinesti

Iustitia, numita impropriu si dreptate, era o zeita romană devenita o biata notiune abstracta, o creatura nascocita de oameni care are totusi o lume a ei…din oameni, da,  iar oamenii, m-ntelegi, nu prea o intalnesc, asa cum e si firesc, insa se lovesc de ea ….nu e dar uite-o, sau uite-o dar nu e….complicat, asa e, sa-l lasam pe domnul Alexandru Bratescu-Voinesti sa ne explice el cu ajutorul aceastei minunate cinice piesa de teatru radiofonic

În distribuţie:  George Constantin, Simona Bondoc, Constantin Dinulescu, Gheorghe Cozorici, Catiţa Ispas, Mirela Gorea, Mircea Albulescu, Ion Marinescu, Sandu Sticlaru, Telly Barbu, Sorin Postelnicu, Lili Nica Dumitrescu, Matei Gheorghiu, Mihai Stan, Sorin Gheorghiu, Ion Pavlescu, Cornel Vulpe, Radu Panamarenco, Ion Chelaru, Ştefan Hagimă, N. Luchian Botez, Sergiu Demetriad, Dumitru Chesa.

Înregistrare audio din anul 1986.

 
(Visited 25 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elia

Justiția, are măsurile ei necunoscute, nebănuite și greu de digerat și acceptat. Întotdeauna, fiecare generație a avut un justițiar, care credea în dreptate și adevăr dar care s-a trezit într-o jungla cu liane din cele mai lungi și itoase. Andrei Rizescu, un om cu carte, citit și drept, judecător de frunte, a pătruns în jungla aceasta, care părea liniștită ca o gradina botanică. Ce se va intampla, e destul de ușor de bănuit, dar cum ? Asta e întrebarea!.

Din aceeasi categorie...

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x