Hog Wild (1930) – film cu Stan și Bran subtitrat română

acesta e filmul in care Stan ii distruge casa lui Bran incercand sa-l ajute sa monteze o antena …un film de porceala absoluta, de fapt, hog inseamna ceva despre porci, iar hog wild ar fi  sa te distrezi „ca porcu”

 

Laurel & Hardy – Hog Wild (1930) DVDrip subtitrat romana

 

Bran vrea să se petreaca o după-amiază distractiva cu Stan, dar soția lui are alte idei. Ea cere să instaleze antena radio deasupra acoperișului lor, un job pe care l-a neglijat de trei luni. Curând, Stan se oprește pentru a-și „ajuta” prietenul. După ce au distrus coșul lui Hardy și au căzut de pe acoperiș de mai multe ori, ei prind o scară pe bancheta din spate a mașinii lui Stan. Mașina se schimbă în viteză și viteză necontrolat pe străzile orașului, cu Ollie încă prins în mod precar deasupra scării.

Doamna Hardy îi prinde pe jos după ce mașina este oprită în sfârșit, Hardy fiind aruncat pe stradă cu scara. Cei trei încearcă să se întoarcă acasă în timp ce Laurel încearcă tot felul de lucruri zgomotoase pentru a reporni mașina, inclusiv să sufle cornul de două ori. O mașină de cărucioare se apropie de ele cu viteză mare, iar o mulțime de spectatori își acoperă ochii în timp ce se aude un accident puternic de pe ecran. Rezultatul este că mașina este ghemuită ca un acordeon între două cărucioare și trebuie să conducă acasă în mașina defecta.

Din aceeasi categorie:;

Other Channels