Gaițele de Alexandru Kirițescu teatru radiofonic comedie (1966)

Distribuția: Colea Răutu, Silvia Dumitrescu Timică, Marina Wauvrina, Nineta Gusti, Stela Popesc, Carmen Stănescu, Nataşa Alexandra, Eugenia Popovici, Alexandru Giugaru, Dem Rădulescu, Coca Andronescu.

In casa Anetei Duduleanu, gazda impreuna cu sora ei mai mica, Zoia si cu Lena se afla la o partida de carti. Din cand in cand se admonesteaza una pe alta pana cand apare in salon Ianache, fiul mai mic al Anetei impreuna cu sotia lui, Colette.

Discutandu-se despre bani, Ianache ii reproseaza mamei sale ca, in ultimul timp, cheltuieste prea mult. Aneta se revolta din cauza remarcii fiului sau si-i promite ca se va marita ca sa nu mai fie la cheremul copiilor. Vine Wanda Maritii Arghiropol, nepoata lui Tasse Duduleanu cu vestea ca ar vrea sa vanda Ciucea fiindca o duce tot mai greu ceea ce o determina pe Aneta sa-i reproseze ca nu trebuie sa-si lase barbatul cu doua mosii si sa fuga cu golanul Spiropoloaei.

La protestele Colettei, o ia si pe ea in primire fiindca este nerecunoscatoare desi i-a dat o pereche de cercei si o zaharnita de argint.

Din aceeasi categorie:;

Other Channels