Frumoasa Venețiană (1998) – film aventuri romantice subtitrat romana

un film de visat fermecator patimas pentru tinerele domnisoare, merge si mai zaharisite, caci omul asta face toata viata, viseaza…un soi de Cenusereasa pentru cele mai naravase muieri…nu, n-am zis iepe, dar ai dreptate….aventuri medievale infioratoare in decoruri romantic-periculoase….. finalul ?….oh, da, desigur, „binili invinge, toate femeile stie asta”

rate imdb:  7.2 – trailer

(Visited 82 times, 1 visits today)

2
Comentează !

Please Login to comment
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Elia Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Elia
Admin
Member

Nu e tocmai un subiect de visat pentru domnișoare sa devină curtezane. Acum nu prea e la îndemână lor partea cu cartea, pentru că o curtezana, trebuia să știe carte, ca sa poate atinge clienți de soi. Pentru majoritatea sexul nărăvaș e baza. Că să iasă bini orgasmul….

Elia
Admin
Member

M-a fermecat dragostea bărbatului, care provenea dintr-o familie importanta , pentru o tânără pe care nu putea s-o ia de nevastă, pentru că provenea dintr-o familie de condiție inferioară. Și totuși luptă pentru a rămâne doar a lui.
Filmul e foarte bun, îmbină doua medii sociale de viață prin care trece frumoasa venețiană.

Din aceeasi categorie...