J. Edgar Hoover – film biografic

LaTimp Forums Filme de colecție Filme biografice J. Edgar Hoover – film biografic

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Elia 1 month ago.

 • Author
  Posts
 • #18127

  Keymaster
  Offline
  Topics: 1409
  Replies: 911
  Been thanked: 28 times

  Sunt o împătimită a filmelor biografice, pentru că, în primul rând, acestea nu-și pierd valoarea, chiar dacă timpul se așterne peste ele și în al doilea rând, viteza cu care se desfășoară totul în jurul nostru, nu ne mai lasă să alegem, o carte sau un rezumat, ajungând la filme sau documentare.

   

  Valoarea unui film o dă fidelitatea cu care este respectată cartea biografică și mai apoi actorii principali. În filmul biografic despre J.Edgar Hoover, rolul principal îl obține Leonardo di Caprio, unul dintre actorii mei preferați. De ce ? Pentru că nu a făcut filme de duzină și pentru că mie-mi place să scriu iar lui sa joace.

  J. Edgar Hoover, directorul Biroului Federal de Investigații (FBI), îşi concentrează eforturile împotriva comuniştilor, anarhiştilor şi ceilalţi revoluţionari care fac acţiuni împotriva guvernului american. El creşte încet-încet reputaţia agenţiei, devenind singurul om care să decidă cine este angajat sau cine este dat afară. Unul dintre cei angajaţi de el este Clyde Tolson care este promovat repede ca asistent şi confident de seamă al lui Hoover.

   

  https://openload.co/embed/MRaFRVUSKLM/

You must be logged in to reply to this topic.

Cauta
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type