Ayla: Fiica războiului – dramă,istoric,război – online subtitrat în română

LaTimp Forums Filme si seriale turcești online subtitrate în română Ayla: Fiica războiului – dramă,istoric,război – online subtitrat în română

Tagged: , ,

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Elia Boboaca 1 week, 6 days ago.

 • Author
  Posts
 • #8173

  Keymaster
  Offline
  Topics: 1106
  Replies: 822
  Been thanked: 10 times

  În 1950, în mijlocul ravagiilor războiului din Coreea, sergentul Süleyman salvează o fetiță aproape înghețată, fără părinți și fără ajutor. Speriată și pe punctul de a muri, această fetiță îi cucerește inima lui Süleyman, care își riscă viața să o salveze și să o transporte în baza armatei, departe de pericolul iminent.

   

  Necunoscându-i numele și neputând să comunice cu ea, Süleyman o numește pe Ayla, în amintirea nopții fatidice în timpul căreia s-au întâlnit. Cei doi formează o legătură instantanee și inseparabilă, iar Ayla, aproape fără efort, aduce o bucurie ciudată brigăzii turcești în război. Pe măsură ce războiul se încheie, Süleyman trebuie să se întoarcă acasă, însă nu poate suporta să o abandoneze pe Ayla și face tot ce este în puterea lui să o ia cu el. După eșecuri repetate, el este forțat să o dea pe Ayla la un orfelinat, dar nu renunță la speranța de a se reîntâlni cu ea. Vor reuși cei doi să se reunească vreodată?

  Cu: Çetin Tekindor, Ismail Hacioglu, Kyung-jin Lee, Murat Yildirim

   

   

  https://openload.co/embed/l2WQLIqXRuE/

  Ce nu trăiești la timp, nu trăiești niciodată

You must be logged in to reply to this topic.

Cauta
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type