Dubla Lotte de Erich Kastner teatru la microfon (1970)

Luise și Lotte, care se întâlnesc într-o tabără. Ele seamănă perfect, atât de mult încât nici nu pot fi deosebite. Luise locuiește la Viena, împreună cu tatăl ei, care este dirijor. Ea nu și-a văzut niciodată mama și nu știe nimic despre ea. Ca fire, Luise este neastâmpărată, veselă și câteodată chiar bătăioasă. Lotte locuiește cu mama ei, care este redactoarea unei reviste, la München. Nu și-a văzut niciodată tatăl. Ca fire, este cuminte, liniștită și silitoare la școală. Cele două ajung să se împrietenească (după ce au o mică ceartă) și descoperă că sunt surori gemene, părinții lor fiind divorțați.

Descoperă, de asemenea că numele lor sunt de la numele mamei, Luiselotte. Amândouă își doresc să-l cunoască pe celelalt părinte, astfel că fac schimb de vieți, Luise mergând la mama ei din Munchen, iar Lotte mergând la tatăl ei din Viena. Lucrurile se complică atunci când domnișoara Gerlach încearcă să-l seducă pe tatăl fetițelor.

„Dubla Lotte” sau „Secretul celor două Lotte” de Emil Erich Kästner.
Scenariu radiofonic de Marilena Ştefănescu Gheciu.

Regia artistică: Paul Stratilat.
În distribuţie: Alexandrina Halic, Liliana Voliculescu, Cornel Elefterescu, Gheorghe Cozorici, Raluca Zamfirescu, Pușa Scărlătescu, Mircea Constantinescu, Gina Trandafirescu, Ioana Georgescu, Carmen Ionescu, Stela Popescu.
Regia muzicală: Maia Negulescu.
Regia tehnică: Ion Mihăilescu.
Înregistrare din anul 1970.

Din aceeasi categorie:;

Other Channels