Cvadratura Cercului de Ana Maria Bamberger teatru radiofonic tragi-comedie la microfon (2019)

Niciodata nu ai de ales, dar, iata clipa in care ai afli limpede asta. Stai, nu fugii inca, vad, e un titlu oribil, insa ai destul timp s-o faci daca mai stai putin, iti jur ca n-ai sa regreti…si asta pentru ca nu e vorba despre mine, ci tocmai despre tine. N-am nicio descriere, sa zicem ca femeile nu il iubesc pe Cehov…le e cam teama, insa, totusi…trag seara la el. Nu, nu doar pentru o simpla si efemera mozoleala, ci pentru ca Cehov e precum o oglinda….se admira nerusinate in el.

„Cvadratura Cercului” de Ana-Maria Bamberger.
Adaptarea radiofonică de Magda Duţu.

Regia artistică: Maria Agnesa Puşcaşu.
În distribuţie: Mihai Bica, Gabriela Popescu, Adrian Păduraru, Oana Maria Mărgineanu.
Regia de montaj: Radu Verdeş şi Florin Bădic.
Regia de studio: Milica Creiniceanu.
Regia muzicală: Patricia Prundea.
Regia tehnică: ing. Mirela Georgescu.
Redactor: Ion-Costin Manoliu.
Coordonator de proiect: Magda Duţu.
Înregistrare din anul 2019 (21 noiembrie).

Cvadratura cercului se situează la limita dintre (tragi)comedie și dramă. Cele patru personaje sunt oameni din lumea teatrului, un autor, o actriță, un regizor și o asistentă de regie.

Acest cvartet teatral încearcă să realizeze un spectacol. Ei pot fi oriunde, la București, la Paris, la Londra, la Hamburg sau la New York, peste tot unde se face teatru, unde se concep proiecte de teatru. Fiecare dintre cele patru personaje va fi, la rândul său, vector activ în realizarea proiectului și, în același timp, un punct de blocaj. Toți ar dori ca producția să aibă loc.

Cvadratura cercului – un spectacol despre iubire, despre dorințe neîmplinite și despre teatru, în care ascultătorul contemporan se va putea regăsi.

Din aceeasi categorie:;

Other Channels