Coama leului de Arthur Conan Doyle teatru radiofonic politist la microfon

Piesa de teatru radiofonic „Coama leului”, scrisă de Arthur Conan Doyle, este o aventură.
Holmes își petrece timpul la Sussex când, într-o zi, îl întâlnește pe plajă pe prietenul său, Harold Stackhurst, directorul unei școli pregătitoare din apropiere, numită The Gables. Apoi imediat l-au văzut pe profesorul de științe, Fitzroy McPherson, care se clătina, purtând doar un pardesiu și pantaloni. Acesta s-a prăbușit, a reușit să bâiguie ceva de spre o „coamă de leu” apoi s-a stins. Se puteau observa niște pete roșii pe tot spatele, probabil provocate de un obiect flexibil, căci semnele se curbau peste umeri și coaste. După câteva momente a sosit și Ian Murdoch, profesorul de matematică.
Se pare că Murdoch și McPherson erau prieteni, însă nu dintotdeauna. Murdoch este un om enigmatic și uneori este nervos. De exemplu, odată a aruncat cânele lui McPherson pe fereastră.

Distribuție: Ion Marinescu, Ion Manta, Constantin Brezeanu, Silvia Fulda, George Mărutză, Rodica Sanda Ţuţuianu, Sorin Gabor, Constantin Brezeanu, Sandu Sticlaru, Nicolae Pomoje, Gheorghe Pufulete, Sergiu Ionescu, Maria Marseilos.

Din aceeasi categorie:;