Botoșăneanul care a ucis o bătrână în Alba Iulia, a fost condamnat

Mădălin – Miki Lupu, botoșăneanul care a ucis o bătrână în Alba Iulia, a fost condamnat la închisoare pe viață. Bărbatul este considerat vinovat de omor calificat, tentativă de omor și de tâlhărie calificată, după ce a omorât o femeie de 80 de ani și i-a rănit grav pe fiul acesteia cu o piatră de decor de grădină.

Pedeapsa de închisoare pe viață este cea mai mare pe care Tribunalul Alba a dispus-o în ultimii 20 de ani. Totodată, inculpatul este obligat să-i plătească bărbatului, care a scăpat cu viață după ce s-a refugiat în baia casei, daune morale în valoare de 250.000 de lei, scrie Agerpres.ro.

Decizia este cu drept de apel la instanţa superioară în termen de zece zile de la comunicare, notează sursa citată.

În 14 iulie 2017, Mădălin – Miki Lupu, un bărbat de 24 de ani din Botoșani, s-a aflat în municipiul Alba Iulia pentru a fura bani și bunuri de valoare. Tânărul a pătruns în curtea unei pensionare de 80 de ani și a fiului acesteia de 53 de ani. Agresorul le-a aplicat mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină în zona capului, pieptului și a picioarelor. Din cauza rănilor grave, bătrâna de 80 de ani a murit, iar fiul acesteia a ajuns în comă la spital.

Botoșăneanul a furat din casa victimelor aproape 4.300 de lei, dar și haine și încălțăminte. După ce a comis crima, tânărul s-a dus la Botoșani, unde a ucis o altă femeie în localitatea Coţuşca, după ce aceasta l-a surprins la furat în casa sa.

Mădălin – Miki Lupu a fost reținut după 12 ore, anchetatorii stabilind că el este şi autorul crimei şi al tentativei de omor din Alba Iulia.

Leave a Reply

Comentezi ?!

avatar
  Subscribe  
Notify of
Cauta
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type