Asfalt Tango (1996) film romanesc de Nae Caranfil

Nae era un baiat uratel fara charisma ce si-a dorit dintotdeauna sa fie curajos (pentru ca, intre noi fie vorba, toti barbatii viseaza asta cel mai mult), insa el a reusit asta in filmele sale, multi dintre noi n-am reusit nici macar atat. Nae Caranfil mai avea si alte vise, la fel de comune ca ale tututor barbatilor, iar unul din ele era sa fie admirat pentru mintea sa artistica, venerat aproape pentru stilul sau magic, cred ca putin din asta i-a iesit …iar noua deloc. sa nu ma intrebati de unde stiu …stiu pur si simplu.

Asfalt Tango sau Asphalt Tango (1996) este acum un film online romanesc, (chiar daca au pus si francezi destui bani la facerea lui),  o farsa regizata misto dupa un scenariu nascocit tot de regizorul Nae Caranfil…o poveste complet tampita, improbabila, nerealista si fortata in draci, dar Nae nu dorea, nu putea, ori nu putea sa vrea sa fie rational….Nae visa, si visele sale sunt filmele sale…

 
Distributia:
Mircea Diaconu ca Andrei
Charlotte Rampling ca Marion
Florin Călinescu ca Gigi, un bișnițar
Constantin Cotimanis ca Șofer
Cătălina Răhăianu ca Dora
Marthe Felten ca Felicia

„Cateva tinere femei frumoase, sătule de sărăcia din Româniase lasă seduse de mirajul unei “cariere artistice” la Paris. Printre ele se află și Dora, al cărei soț, Andrei, este dispus să facă orice, inclusiv  încalce legea, pentru a-și recupera soția din ghearele  lui Marion, o franțuzoaică cinică și pseudo-impresar artistic, şi al lui Gigi, partenerul ei din România. Astfel, călătoria se transformă într-o cursă de urmărire până la graniță, cu Marion încercând  o convingă pe Dora  aleagă banii, iar Andrei,  aleagă dragostea.”

 

Din aceeasi categorie:;