Abeille – teatru radiofonic de Anatole France

Pe vremuri, povestile aveau talc, erau nascocite pentru a sluji unui scop social, pentru a face morala copiilor si tinerilor si in general de a tine lumea in viata fara prea multe intrebari. Desigur asta se intampla si azi, dar nu si cu Anatole France care a scris carti fara sa aibe un scop in a sustine o anumita idee sau conceptie despre viata. El lasa cititorul suspendat intr-o perpetua incertitudine. Daca nu sti ceva limpede, trebuie sa spui ca nu sti si nu sa inventezi povesti care sa-ti ascunda ignoranta. Hm, hai sa vedeam, adica sa ascultam aceasta piesa de teatru radiofonic jucata doar la un simplu microfon, din care o sa invatam sa spunem: nu stiu.

În distribuţie:  Alexandru Repan, Delia Nartea, Cristian Iacob, Ruxandra Sireteanu, Cornelia Pavlovici, Ionuţ Kivu, Ion Haiduc, Mircea Constantinescu, Oltiţa Chirilă, Violeta Mitescu, Valentin Teodosiu.

 

Regia audio de studio: Janina Dicu. Regia radiofonic-muzicală: George Marcu. Regia tehnică: Mihnea Chelaru. Înregistrare din anul 2006

Din aceeasi categorie:;